PARKS RESIDENCE

 
prki_raco_parks residence-13-Edit.jpg
 
 
 

BOX IN THE WOODS

WINTER 2017 — RESIDENTIAL

On a heavily wooded site, down a gravel road in the heart of a suburban neighborhood, lies the Parks Residence. The house blends in to the surrounding forest through the use of subdued materials and reflection, hiding away light filled volumes inside. Beginning with a simple box, the outer form was manipulated to orient views towards the trees to the east and creek to the west. The interior spaces strive to be a backdrop for the numerous weird and wonderful objects collected by the client over several decades.

 
 
 
prki_raco_parks residence-3-Edit.jpg
 
prki_raco_parks residence-4.jpg
prki_raco_parks residence-9.jpg
 
 
 
prki_raco_parks residence-1-Edit.jpg
 
 
 
prki_raco_contour drive-371-Edit_mod.jpg
 
prki_raco_parks residence-2.jpg
ki_raco_parks residence-18edited.jpg
 
 
 
prki_raco_parks residence-8.jpg
 
 
 
 
prki_raco_parks residence-6.jpg
prki_raco_parks residence-11.jpg
prki_raco_parks residence-5.jpg
 
 
6418_02.jpg
 
6418_03.jpg